KLINIKKEN

 

Som din tandlæge i Holstebro er vi altid klar til at hjælpe dig, så din tænder holder hele livet.

Lau Lundstrøm

Tandlæge

Louise Trelborg Yde

Tandlæge

Niels Lyder Østervemb

Tandlæge

Stine Borup Mortensen

Tandlæge

Maria

Tandplejer

Lisbeth

Klinikassistent

Berit

Klinikassistent

Mette

Klinikassistent

Tine

Klinikassistent

Om klinikken

 

På klinikken har vi en hyggelig og afslappet atmosfære og en uhøjtidelig omgangstone. Vi er up-to-date med det nyeste udstyr, bl.a. elektronisk journal og aftalebog, digital røntgen, intraoralt kamera m.v.

 

Vi har store hygiejnemæssige krav og steriliserer alle roterende instrumenter og andet udstyr mellem hver patient.

 

Musik: Forskning viser at musik ikke kan kurere smerter og er ikke ment som en erstatning for standard smertebehandling. Men musik er et harmløst supplement som er bivirkningsløst, sikkert og nemt at anvende. Vi har trådløse høretelefoner så du kan lytte til din yndlingsmusik mens du får lavet tænder. Du er velkommen til selv at tage en cd med.

 

Hygiejne: Klinikken er udstyret med alle moderne hjælpemidler indenfor sterilisation og desinfektion. Desuden følger vi "NIR - National infektionsmedicinske retningslinier" der beskriver hvordan man håndterer hygiejnen. Dermed sikrer vi at vi altid er up-to-date med de nyeste principper.

 

Vores specielle opvaskemaskine som vasker ved tæt ved 100 grader. Denne fjerner det værste lige efter instrumenterne kommer ud i sterilisationsområdet. Derefter kommer de i en "autoklave" der bruger tryk og dermed kommer over 100 grader således tingene bliver steriliseret.

 

Vi kan bl.a. nævne alle vores roternede instrumenter steriliseres..

 

Derudover bruges vi meget engangsudstyr der kommer i sterile pakninger.

 

Til kirurgi bruger vi en speciel kirurgimotor. Denne giver bl.a. mulighed for at påsprøjte sterilt saltvand til afkøling direkte samtidigt med man kan kontrollere hastighed, moment/torque osv. lige som man har lyst til hvilket giver større sikkerhed i behandlingerne da man kun lige netop bruger den kraft som kræves.

 

 

 

 

 

 

Tandlægerne Nygade

PRIVATLIVSPOLITIK